ویزای 5 ساله کانادا

مهم : تضمین عودت مبلغ دریافتی در صورت عدم صدور ویزا

1- خدمات ما


  • ارزیابی امکان دریافت ویزا بصورت رایگان
  • بررسی کامل مدارک بانکی و رفع ایرادات احتمالی
  • مشاوره در خصوص مدارک لازم برای ترجمه بصورت موردی و متناسب با هر متقاضی

2- مدارک مورد نیاز


  • تکمیل فرم مشخصات
  • ترجمه شناسنامه  تمام اعضای خانواده
  • ترجمه لیست بیمه
  • ترجمه جواز کسب، پروانه تاسیس، حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار
  • ترجمه مالیات پرداخت شده سال آخر
  • ترجمه فیش حقوقی
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل
  • ترجمه سند ازدواج
  • ترجمه اسناد ملکی
  • ریز پرینت حساب بانکی به زبان انگلیسی برای 6 ماه گذشته
  • سپرده‌های بانکی
  • عکس ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر

3- مراحل انجام کار


  1. تماس با ما برای مشاوره
  2. تنظیم قرارداد
  3. پرداخت 50% از مبلغ
  4. مشاوره و تکمیل فرم‌ها
  5. تعیین زمان مراجعه به vac کانادا در کشور مورد نظر
  6. پرداخت مابقی مبلغ
  7. سفر به کشوری که دارای VFS کانادا باشد برای انجام بایومتریک
  8. انتظار برای دریافت ویزا
تماس با تلگرام
تماس با تلگرام

27
گفتگو کنید!

avatar
11 تعداد کامنتها
16 تعداد پاسخها
3 دنبال کنندگان
 
بحث برانگیزترین
داغ ترین
13 کامنت نویسان
علیجمال همتیالهامرشیدیانفرید عقیلی کامنت گذاران اخیر
  من را مطلع کن  
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین آرا
اطلاع از
سمیه
مهمان
سمیه

سلام واقعا تمام مبلغ رو بعد از صدور ویزا دریافت میکنید؟

م س
مهمان
م س

سلام
آیا برای دریافت ویزای کانادا بایستی الزاما ویزای شنگن داشته باشیم؟

مازیار
مهمان
مازیار

الزامی به داشتن شنگن نمی باشد. اما داشتن اون میتونه کارشناس بررسی کننده رو به خوبی قانع کنه

علی
مهمان
علی

سلام هزینه ویزای کانادا چقدر است

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام با شماره های دفتر تماس بگیرید
۰۲۱۸۸۲۰۳۵۱۳

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام.
نه ، ویزای مولتی ویزای توریستی هست و اجازه کار قانونی و تحصیل در دوره های بلند مدت مثل دانشگاه رو با این ویزا ندارید.
ولی دوره های کوتاه مدت که زیر شش ماه هستند رو میتونید بگذرونید.
در کل هیچ ویزایی رو تبدیل نمیکنند بلکه شما میتونید درحالی که ویزای توریستی (همون مالتیپل معروف به ۵ساله) رو دارید درخواست ویزای کار یا تحصیل هم بدید که باید شرایطش رو فراهم کنید

الهام
مهمان
الهام

سلام من ویزای شینگن ندارم میخواستم ببینم هزینه اقدام چقدره و اینکه آیا نیازی به دعوتنامه هست ؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام.
برای اینکه شرایطتون بهتر بررسی بشه لطفا فرم ارزیابی سفر رو تکمیل کنید. اگر شرایطتون مناسب باشه نیازی به دعوت نامه ندارید

رشیدیان
مهمان
رشیدیان

سلام برای ویزای مولتی کانادا حق کار و ازدواج و تحصیل وجود دارد؟،من شهرستان هستم امکان اومدنم فعلا برای عقد قرارداد نیست میشه شماره ای بفزمایید بررسی وضعیت منو انجام بدید که ایا من واجد شرایطم یا خیر؟ ضمنا حدود ۴ سال پیش ویزای نروژم رجکت شد ایا تاثیر منفی دارد؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
کانادا
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
ویزایی که شما میفرمایید توریستی هست و اجازه کار و تحصیل ندارید ولی دورههای کوتاه مدت آموزشی رو میتونید بگذرونید.
برای بررسی شرایطتون فرم ارزیابی سفر رو تکمیل کنید
https://agasht.com/visa/assessment-form/
برای تماس با هم میتونید از شماره هایی که در قسمت تماس سایت وجود داره استفاده کنید
https://agasht.com/contact-us/

احسان
مهمان
احسان

ویزای تضمینی از چه طریقی و تا چند درصد تضمین میشه ؟
هزینه اش چقدر است؟
هزینه و مدت زمان اخذ ویزا؟
در خصوص مولتی ویزای ۵ ساله توضیح بفرمایید لطفا

Sefarat.xyz
مدیر

سلام تضمین به معنی بازگشت مبلغ است و هیچ کس در دنیا نمیتونه صدور ویزا رو تضمین کنه. پس اگر در نهایت شما ویزاتون رو دریافت نکنید ما به عنوان دستمزد مبلغی دریافت نمیکنیم. اما هزینه سفارت و ترجمه ها به عهده شماست. هزینه ویزا با توجه به شرایطی که شما دارید متفاوته. زمان صدور ویزا بستگی به سفارت کانادا داره و ممکنه تا ۱ سال هم طول بکشه ولی اکثرا تا ۳ ماه بعد از اقدام جوابها مشخص میشه در ویزای مولتی ۵ ساله شما میتونید هر زمان که بخواهید به کانادا برید و هر بار حداکثر ۱۸۰ روز… خواندن بیشتر »

نیلوفر
مهمان
نیلوفر

ویزای کانادا مبلغ لطفا

مهدی
مهمان
مهدی

سلام.
هزینه ویزا چقدر هست ؟

سپيده
مهمان
سپيده

ببخشید چقدر حدودا زمان میبره براى ویزاى توریستى ؟ دعوتنامه زمان اعتبار داره ؟ ما میخوایم توریستى بگیریم ممنون

پوریا
مهمان
پوریا

بررسی مدارک بانکی هم به صورت رایگان انجا میشه؟